sidearea-title-img

Студио за класически балет “Тиара” предлага обучение по балет по руската методика за деца на възраст 4-11 години. Балетният екзерсис е адаптиран за възрастта на децата. Толкова е вълнуващо да видиш как малките несигурни стъпки се превръщат в танцувални!

Последни статии

Балетна лятна академия

Балетна лятна академия

Ако и Вие чакате лятото с нетърпение и се готвите за незабравими преживявания, нови приятелства и творчество, то е време да ви разкажем за Лятната ни балетна академия!

Каним всички деца, запленени от балетното изкуство и на възраст 6-15 години, да се присъединят!

Преподаваме и работим в две възрастовите групи: 6-9год. и 10-15год. и ще бъдем заедно от 9:30 до 16:30 часа всеки делничен ден от 1 до 12 юли!

А локацията е известна – Младост 2, бл.254, ет.2.

За тези две седмици сме подготвили много танцови класове – балетен екзерсис, палцова техника, репертоар, модерни танцови техники, неокласика, мюзикъл, исторически танци, народни танци, стречинг и ОФП (обща физическа подготовка), екзерсис на земя, танцови импровизации и композиция, актьорско майсторство.

Всяко дете ще има възможност всяка седмица да се включи и да нарисува своя балетна картина, под ръководството и помощта на професионалистите от Пипилота Арт, които ни посрещат с усмивка в творческото си ателие на бул. „Александър Малинов“ №51.

Обядът, разходки, игри и дори някой танцов час на открито са задължителни!

*Всяко дете си носи храна от вкъщи.
** Местата са ограничени.

Очакваме Ви!

За повече информация и записване – тел.0889902730 или на classic.tiara@gmail.com.

Напиши коментар